Prøve-træning

F.A.Q.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål lige her.

Ja, vi har plads til alle i Avedøre Monarchs. Tyk som tynd. Høj som lav. Gammel som ung. Erfaren som helt ny. Alle er velkomne.

Det eneste, du behøver for at komme i gang, er et par fodboldstøvler, træningstøj og en tandbeskytter (kan købes i de fleste sportsbutikker for omkring 20 kr.) Indtil du har fundet ud af, om amerikansk fodbold er noget for dig, kan du låne udstyr af klubben.

Ja, selvfølgelig! Du kan finde kontakt-info på alle vores trænere ved at trykke her. Skriv til os – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I løbet af sæsonen holder vi til på banen ved Hvidovre Gymnasium, hvor der er gratis parkering, mulighed for omklædning osv.

Man kan altid se gældende træningstider for de enkelte hold under ‘Vores hold’.

 

I første omgang skal du blot investere i en tandbeskytter, som du kan købe i alle sportsforretninger til ca. 20 kroner – resten af udstyret kan du låne af klubben.

Hvis sporten viser sig at være noget for dig – og det gør den jo nok 🙂 – så skal du selv investere i udstyr, bl.a. en skulderbeskytter og en hjelm.

Derudover skal du betale for at være medlem af klubben. Prisen afhænger af din alder. For seniorer koster kontingentet 1.000 kr. per kvartal.

Der spilles typisk kampe fra april til september, hvor der trænes to gange om ugen med en kamp ca. hver anden uge.

Uden for kampsæsonen træner vi en til to gange om ugen.