Optakt til 2012-sæsonen

Optakt til 2012-sæsonen

18. januar 2012

Optakt til 2012-sæsonenOnsdag den 26. oktober startede Avedøre Monarchs optakt til sæson 2012.

Monarchs mål i sæson 2012 er deltagelse i 1.division slutspil og evt. oprykning til Nationalligaen, det højeste niveau i Dansk Amerikansk Fodbold. Det kan ske ved seriøs træning, stabilitet, mentalitetsændring på alle niveauer, og det ønsker klubben at gennemfører.

Som første del af ændringerne vil klubben inden marts måned præsentere en ny headcoach, en offensiv koordinator og en defensiv koordinator.

Klubben ser fremad, og vender et nyt blad i sæson 2012. Væk er resterne fra Stars-perioden, og grundstenen er lagt til et nyt Monarchs.

Klubben er i kontakt med nye lokale sponsorer om fremtidigt samarbejde, og afsluttende møder er allerede på tegnebordet.

Der er fælles styrketræning hver tirsdag, og teknik- og konditionstræning hver onsdag.

Klubben har styrketræningsfaciliteter til rådighed fem gange om ugen, og der er fri træning. Det forventes at spillerne selv styrke- og løbetræner to gange om ugen.

Fra februar måned vil træner-teamet sætte mere fokus på udviklingen i træningen, og sørge for at alle spillerne bliver inddelt i grupper og får individuel træning.

Den nye turfbane ved Avedøre stadion er Monarchs træningsbane igennem vinteren. Indendørstræning foregår i Avedøre Idrætscenter hvor holdet også styrketræner.