U16 knuste Razorbacks og stormer i finale

22. september 2012

Der var ganske enkelt tale om klasseforskel, da Avedøre Monachs’ U16-hold ekspederede Triangle Razorbacks ud af slutspillet i Danmarksserien.

Det vejlensiske hold blev sendt hjem med en gevaldig lussing på 60-6, og dermed skal Monarchs nu spille om hæder og medaljer i YDS-finalen, der spilles lørdag.

Triangle Razorbacks havde ellers blot lukket 70 point ind i gruppespillet, der bød på syv sejre og to nederlag. Men holdet kunne ikke yde nævneværdig modstand over for Monarchs’ offense, der diskede op med adskillige lækkerier kampen igennem.

Blandt andet satte Monarchs’ QB, Patrick ’Pingo’ Loumann, selv seks point på scoreboardet, da han løb et QB Run på over 50 yards. Men det var især de lange kaste-TD’s, der fik smilene frem på alle football-elskere – og dem var der mange af.

Også Monarchs’ defense sørgede for point. Mest bemærkelsesværdigt var det, da Damian Ijaz brød igennem Razorbacks’ offense og fik samlet en løs bold op i modstanderens endzone til en touchdown.

I det hele taget spillede Avedøre Monarchs en noget nær fejlfri kamp, hvor et enkelt Razorbacks-touchdown er den eneste plet på præstationen.

Fejl bliver der ikke råd til den 29. september, hvor årets helt store Monarchs-højdepunkt, YDS-finalen, afvikles.

På neutral grund i Herlev møder Avedøre Monarchs Frederikssund Oaks, som slog Kolding Guadians med 14-0.

Monarchs har gode erfaringer med det nordsjællandske hold, som blev besejret med 50-0 og 52-24 i de to indbyrdes kamp i gruppespillet.