Endnu en sejr til Monarchs

1. juni 2010

Lørdag den 29. maj tog Avedøre Monarchs imod Ringkøbing Eagles. Kampen blev spillet på Monarchs hjemmebane Avedøre Gymnasium. Vejret var solrigt og temperaturen nærmede sig 20 grader. Monarchs græs/beton bane var klar til at blive taget i brug.

På kampens første kickoff sparkede kicker Michael ‘Chippendale’ Lanng bolden til Ringkøbings 15 yard linie hvor en ivrig Eagles spiller #44 fumblede bolden. Efter at have recoveret bolden knælede han på Eagles egen 5 yard linie. Det var et skidt udgangspunkt for Eagles, men på det næste spil blev det værre. Eagles unge men dygtige quarterback fumblede bolden og Jonas ‘Klapperslangen’ Mikkelsen var først over bolden. Touchdown til Monarchs… den stolte Klapperslange var ikke til at skyde igennem i resten af kampen.

Resten af første quarter lukkede Monarchs D-line helt ned for Eagles. Den normalt dominerende linebacker Dan Telling fik på dagen kun sat to tacklinger. Han nåede aldrig frem til Eagles spillerne på grund af den dominerende D-line. Dan ‘Prettyboy’ Telling var efter kampen rystet over de manglende tacklinger.

Monarchs backfield lukkede ned for Eagles kastespil. Det blev på dagen til fire interceptions, og Thomas ‘Madman’ Blankholm greb to af dem.
Søren Engelstrup greb også to interceptions og han løb begge gange hele vejen til endzone.

På hjemmeholdets offense blev scoringerne fordelt på flere spillere. Fullback Jesper Rasmussen dansede forbi flere Eagles spillere og scorede touchdown. Runningback Rune ‘Allday’ Sejr greb bolden i endzone med flotte og lækre fødder.

Yderligere tromlede runningback Ronni Christophersen henover fire modstandere, og scorede på et utrolig flot 30-yard løb. Wide receiver Martin Olsen løb på to reverses bolden til endzone gange og begge touchdowns var i verdensklasse.

Monarchs vandt kampen 54-0 på mercy-rule i slutningen af 2. quarter.

Kampens spiller blev Søren Engelstrup med en masse præcise tacklinger og to interceptions som han løb til TD.

Næste kampe er den 13. juni på udebane mod Frederiksund Oaks.