Monarchs møder Red Devils på hjemmebane

3. maj 2011

Lørdag den 8. maj spiller Avedøre Monarchs på hjemmebane mod Holbæk Red Devils.

Det er hjemmeholdets tredje kamp i 1. division, og de er ubesejrede i sæsonens første to kampe.

Monarchs er ramt af afbud og skader til weekendens kamp, og hjemmeholdets bænk vil være fyldt med syv skadede spillere der kun kan følge kampen fra sidelinjen.

Siden 2006 har Monarchs og Red Devils mødt hinanden syv gange. Monarchs har vundet seks af kampene, men statistikken fortæller ikke hele sandheden og hjemmeholdet kan forvente en svær kamp mod en dygtig og hurtig modstander.

Holbæk Red Devils har til sæson 2011 fået ny headcoach. Den dygtige og kaste-orienterede Coach Ryberg er tilbage i Holbæk, og med ham følger den fascinerende West Coast Offense med mere fokus på kastespil end løbespil. Red Devils vil forsøge at sprede spillet ud og tvinge langsommere Linebackers ud i coverage, og på den måde skabe fordele til receiverne. Samtidig har Red Devils en hurtig quarterback der gerne tage bolden under armen og løber selv, hvis receiverne er dækkede nede af banen.

Det bliver spændende om Monarchs dominerende og hurtige defense kan stoppe Holbæk, og om Holbæk kan stoppe hjemmeholdets eksplosive og varierende løbespil samt det højtscorende kastespil.

Kampen spilles lørdag den 8. maj klokken 15 på Avedøre Gymnasium, Blytækkerporten 2, 2630 Hvidovre.