Optakt til weekendens kamp mod Herlev Rebels

7. juni 2011

I weekenden venter Avedøre Monarchs vigtigste kamp i sæson 2011.

Arvefjendeopgøret mod Herlev Rebels bliver spillet søndag den 12. juni kl. 15 på Herlevs hjemmebane, og traditionen tro vil kampen blive præget af intensitet, hårde tacklinger og spektakulære touchdowns.

Siden 2005 har Monarchs og Rebels mødt hinanden syv gange. Seks gange har Monarchs forladt banen som vinder. Det eneste Rebels sejr var i foråret 2007. Den famøse kamp bliver især husket ved Herlev aldrig puntede bolden, men valgte at gå på alle fjerde downs ligegyldig hvor de stod på banen.

I sæsonens første fire kampe har Avedøre vundet tre og tabt en kamp. Herlev har tabt tre og vundet en kamp, og det bliver 1divisions top mod bund der mødes på Rebels hjemmebane.

Holdet fra Avedøre har i sæsonens første fire kampe i snit scoret 31 point. Alene af den grund skal Rebels defense spille op til deres bedste for, at holde det scoringsivrige udehold fra at komme på tavlen for mange gange.

Desværre er Monarchs offensive stjerne ude i resten af sæsonen. Martin ‘Allstar’ Olsen der blev valgt til årets spiller og offense MVP i sæson 2010 er knæskadet. ‘Fast’ Nick Schramm og Jesper ‘Store’ Jensen er også ude af weekendens opgør. Heldigvis kan Monarchs byde Emil Tuxen velkommen tilbage i den hvide trøje, og den hurtige receiver er altid god for flere touchdowns i hver kamp.

Monarchs defense kan se frem til en sjov kamp mod Rebels offensive filosofi med fire receivers og ingen tightend i en spread formation. Det vil blive spændende at se om Herlevs O-line kan stå for presset, og give deres quarterback nok tid til at komme af med bolden.

Herlevs fem til en kast/løb ratio vil give Monarchs backfield gode muligheder for at øge deres interception statistik. I snit griber Monarchs backfield to interceptions pr. kamp, og efter de mange brændte chancer i den seneste kamp mod Tomahawks er de opsatte på at sætte ny rekord samt straffe alle receivers der forsøger at gribe de kastede bolde.

Kampen spilles søndag den 12. juni kl. 15 på Hjortespring Skole, Dildhaven 40, 2730 Herlev.