Rss Feed twitter facebook

Tuborgfondet udskriver stor check til Monarchs

Da Avedøre Monarchs for første gang i år gjorde sit indtog på hjemmebanen ved Avedøre Gymnasium i tirsdags, var det ikke blot en blød græsplæne, der ventede spillerne.

Flere kasser med nyt udstyr i form af bolde – 18 i seniorstørrelse, 14 til juniorerne – træningstrøjer og mouthpieces stod også klar til at blive pakket op.

Den store shoppetur er blevet gjort mulig af Tuborgfondet, der har valgt at støtte Avedøre Monarchs med et beløb på 10.000 kroner til anskaffelse af spiller- og baneudstyr – og som sagt, så gjort.

“Vi sætter stor pris på bevillingen fra Tuborgfondet, som vil komme mange unge som gamle idrætsudøvere til gode. Fra bestyrelsen i Avedøre Monarchs skal der lyde et stort tak til Tuborgfondet,” siger bestyrelsens næstformand, Emil Tuxen.

Siden oprettelsen i 1931 har Tuborgfondet støttet mere end 17.500 store og små aktiviteter inden for alle dele af det danske samfund, lige fra kunst, kultur, sport, foreningsvirksomhed, uddannelse til erhvervsrelateret forskning.

Tidligere har andre football-klubber som Ørestaden Spartans og Slagelse Gladiators modtaget bevillinger fra Tuborgfondet.

TuborgFondet3

Facebook twitter linkedin stumbleupon digg reddit favorites more

AIF NFA Monarchs | Byvej 58 | 2650 Hvidovre | Danmark | info@monarchs.dk. Designed by Cool Websites

Thanks to Fast Loans, weiterbildung, webdesign berlin