Velkommen til Monarchs’ nye site

12. september 2012

Alt godt har en ende – og det samme gælder vel alt det mindre gode.

I den kategori faldt Avedøre Monarchs’ gamle website, som vi fjernede fra nettet en stille nat for nogle måneder siden. Nu er vi så klar med erstatningen, som du ser på netop nu.

Idéen med det nye site er at sikre en nemmere og mere overskuelig adgang til den information, man som spiller eller kommende spiller har brug for.

Før kunne f.eks. træningstider være gemt under en underside til en underside eller være fordelt over flere forskellige sider, som ikke altid var opdaterede. Det skulle gerne være fortid nu.

Generelt vil der i det hele taget være færre informationer og funktioner på sitet – netop for at sikre overskueligheden. Alt det overflødige er skåret væk, og tilbage skal stå den information, man forventes at have brug for, hvis man som ny spiller overvejer Avedøre Monarchs som sin klub.

Desuden har vi valgt at blive mere synlige på de sociale medier, særligt Facebook, hvor vi jævnligt opdaterer med de lidt kortere nyheder, f.eks. optakter til vores kampe.

Skulle der være spørgsmål eller kommentarer til det nye site, kan du kommentere nyheden herunder via Facebook eller sende en e-mail til webmaster@monarchs.dk.