Monarchs møder den onde ond

22. september 2010

På lørdag spiller Monarchs Senior den sidste kamp i grundspillet, og modstanderen er Middelfart Stingers. Statistisk set er modstanderen fra Fyn Monarchs onde ånd. Siden 2005 har holdene mødt hinanden fem gange, og fire gange har Middelfart forladt banen som vinder.

Sæsonens sidste kamp i grundspillet bliver en tæt kamp mellem to dygtige hold der fortjent ligger på første og anden pladsen i 2.division.
Samtidig bliver kampen et preview af finalen i 2. division, som spilles på Herning Atletikstadion lørdag den 9. oktober kl. 15.00.

Det bliver spændende at se om Monarchs kan stoppe Middelfarts løbespil, og om Monarchs kan finde huller i Middelfarts defense.

Middelfart Stingers er kendt som et spændende og hårdt tacklende hold. De har et udmærket kastespil, og et fremragende løbespil. I sæsonens første fem kampe er der i snit kun scoret 9 point mod Middelfarts dygtige defense. Holdets offense har i snit scoret 23 point i sæsonens fem (kampe mod Eagles skal ikke tælle med) kampe, så det er en stærk modstander der gæster Avedøre i den kommende weekend.
Det skal blive samtidig blive spændende at se, om Stingers offense kan score flere points denne gang mod et Monarchs defense, som indtil videre i denne sæson kun har tilladt 19 points imod sig, imod Stingers og Hawks.

De to hold mødte også hinanden i finalen i LR i sidste sæson. Dengang var en af kampens helt store spillere Middelfart Stingers receiver Emil Tuxen. Den dygtige receiver greb mange bolde, og brændte flere gange Monarchs defense.

Den dygtige receiver blev til sæson 2010 headhuntet af Monarchs efter han er flyttet til Hovedstaden, og vil til lørdagens kamp være at finde på Monarchs roster. Sammen med Monarchs fantastiske receiver Martin Olsen og øvrige receivere vil han forsøge at skabe kaos i Stingers backfield.

Lørdag den 25. september møder Avedøre Monarchs fynboerne fra Middelfart Stingers.
Kampen spilles ved Avedøre Gymnasium og kampen starter kl. 16.