Monarchs fortsætter sejrsstimen

24. august 2010

Lørdag den 21. august drog holdet fra Avedøre til Midtjylland for at spille top opgør mod Herning Hawks.

Det var Avedøres første kamp i efteråret og efter en lang sommerpause med kun tre træninger i benene, skulle holdet fra bymuren spille op til deres bedste.

Kampen blev spillet på Herning Atletikstadion under vanskelige forhold. Det havde regnet en del før kampstart og regnen dryssede stadig ned, da der blev fløjtet til kick off.

Forholdene indbød ikke til kastespil, da det var besværligt at finde håndtaget på boldene, som smuttede fra både QB’s og WR’s på begge hold.

Derfor benyttede Monarchs sig af deres velkendte running game, som blev vekslet mellem det lette kavalleri i form af “Fast-Nick” Schramm og den mere tunge udgave i form af FB/HB’s Peter “Fut” Koch, Morten Christiansen, Nikolaj Grønholdt og Morten Gerzymisch.

Bl.a. prøvede Monarchs kun at sparke PAT efter deres første scoring, men den glatte bold var svær at få styr på, så kicker Lanng fik ikke bolden op over cross bar’en. Til Monarchs’ held var der blevet kastet flag på Hawks’ defense, så det blev besluttet at gå efter to point på det efterfølgende retry, dvs. løbe bolden ind, hvilket lykkedes.

Monarchs vandt 28-0, og satte sig tungt på førstepladsen i 2. division.

Kampens spillere blev Linebacker Thomas Alby og vikarende Linebacker Martin Olsen.

Thomas Alby lavede to QB sacks og recoverede blandt andet en fumble, hvor Hawks’ QB var ved at blive sacket af Peter “Fut” Koch og hvor QB’en så vælger at forsøge at kaste bolden væk med det resultat, at den røg lige op i luften og dumpede lige ned i hænderne på Mr. Alby hvorefter han tog bolden hele vejen til endzone.

Martin Olsen spillede solidt som LB og havde flere store hits, hvor han stoppede Hawks’ fremdrift. På sin vante position som WR havde han en reception, hvor han nåede at komme tilbage til en bold, som var blevet kastet alt for kort i henhold til spillet, samt et fantastisk løb på et reverse spil på 4. down, hvor han blev stoppet på 1 yard linien.

Desuden spillede Monarchs’ defense endnu en solid kamp, hvor de ikke tillod modstanderne at score !

Kampens tre øvrige scoringer blev scoret af quarterback Michael ’Sweatband’ Michno, runningback ’Fast-Nick’ Schramm og fullback Nikolaj Grønholdt.

Holdets næste kamp spilles den 4. september kl. 15 på hjemmebanen ved Avedøre Gymnasium, hvor Herning Hawks tager den modsatte tur og kommer på besøg.