Monarchs Senior spiller i 1.divison i 2011

26. marts 2011

Monarchs Senior er klar til en ny sæson. I 2011 er holdet fra Avedøre rykket op i 1.division og kan se frem til 10 spændende kampe.

Modstanderne i 1.division bliver Copenhagen Tomahawks, Herlev Rebels, Holbæk Red Devils, Næstved Vikings, Frederikssund Oaks og USG Cougars. Specielt kampene mod Holbæk Red Devils bliver interessante. De to hold har siden 2005 spillet tætte og velspillede kampe og holdet fra Avedøre ser frem til at fortsætte den gode stime.

Monarchs Senior ser også frem til at prøve kræfter med Copenhagen Tomahawks, der er det mest rutinerede hold i 1.division Øst.

Daniel Kjærsgaard er ny headcoach for Monarchs Senior og i år består trænerstaben af Daniel Kjærsgaard og Morten Gerzymisch.

Truppen fra 2010 er blevet kraftigt reduceret i løbet af vintersæsonen. Flere bærende kræfter har takket af efter guldsæsonen 2010 (2. div.) og andre har på grund af arbejde og studier valgt at stoppe i Monarchs. Det forventes at truppen bliver på 20 spillere til sæson 2011.

Andre spillere er kommet tilbage efter lange skader. Blandt andet er Steen ´Ugly´ Berg tilbage og vil i den kommende sæson igen være en af holdets runningbacks.

Den første kamp i sæson 2011 spilles søndag den 10. april klokken 15 på Avedøre Gymnasium. Modstanderen er det hurtige og kasteivrige universitetshold USG Cougars.